Hyvät naiset ja herrat - tämä on Meri Sierla

Hyvät naiset ja herrat - tämä on Meri Sierla

Blogisti Meri Sierla on ammatinvaihtaja, joka kirjoittaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, tai sellaiseksi haluaville. Merin kirjoituksissa käsitellään elinikäistä oppimista ja jatkuvaa muutosta niiden kaikissa ilmenemismuodoissa hoitoalan arjessa. Merin kirjoituksista löydät työelämää nähneen keski-ikäisen naisen ja hoitoalan ammattilaisen näkökulman näihin asioihin.

Meri-Sierla

Valmistuttuaan sairaanhoitajaksi vuonna 2007 Meri työskenteli ensin instrumenttihoitajana yliopistosairaalan leikkausosastolla. Anestesiahoitajan työ oli alun perin ollut Merin ensisijainen kiinnostuksen kohde, ja kolmen vuoden jälkeen siihen tarjoutui tilaisuus. Leikkausosastolla työhön kuului myös päivystämistä. Viime marraskuussa Meri sai valmiiksi sosiaali- ja terveysalan johtamisen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnot. Pian valmistumisen jälkeen vaihtuivat työyhteisö ja työtehtävät. Nykyään Meri työskentelee apulaisosastonhoitajana yliopistosairaalassa.

"Ehtymättömän tiedonjanon omaavaksi ikuiseksi opiskelijaksi" itseään kuvaileva Meri nauttii haasteista ja organisoinnista. Työssään hän on aina valmis ainakin kokeilemaan uusia asioita ja toimintamalleja. Vastapainoa mielenkiintoiselle ja haasteelliselle työlle antavat valjasulkoilu eurooppalaiskissa Toivon kanssa, ystävien tapaaminen, liikunta ja jooga.

Merin teesit hoitoalan ammattilaisille, tai hoitoalan ammattilaiseksi haluaville ovat:

  • Elämä on täynnä mahdollisuuksia
  • Ihminen ei ole koskaan liian vanha opiskelemaan ja oppimaan uutta
  • Työelämässä vain muutos on pysyvä olotila: Pidä huolta työmarkkina-arvostasi ja päivitä oma-aloitteisesti omaa osaamistasi
  • Kaikista työ- ja työharjoittelupaikoista saa evästä tulevalle työuralle
  • Kun kaipaat muutosta ole aktiivinen ja toimi. Valmistaudu myös luopumaan jostain, jotta voit saada uutta tilalle.

Pysy kuulolla.